2015. augusztus 29., szombat

TMI Tag

üdv mindenkinek

Köszöntök Mindenkit újra itt! : ) Mint azt már írtam is Nektek, most jelenleg több olyan téma van, amiben ténykedem és amiket boncolgatok, hogy aztán azt veletek is megoszthassam, de azokon még van mit csiszolni. Azonban arra gondoltam, hogy addig, amíg azokat nem tudom publikálni, megleplek titeket egy úgynevezett TAG-el, amiről már ti is biztos hallottatok. Ezt a fajta TAG-et a YouTube-on láttam először, de mivel ott egyenlőre nem ténykedem, úgy döntöttem itt készítem el Nektek. : ) Ez a TAG a TMI Tag, ami annyit jelent, hogy Túl sok infó rólam. Ennek a bejegyzésnek tehát az lenne a lényege, hogy egy kicsit több dolgot megtudhassatok Rólam, hiszen egy kis minimális szinten talán titeket is érdekel, hogy ki lehetek én?! Ez a Tag 50 kérdésből áll, amik közt vannak olyanok, amik épp csak párszavas választ igényelnek, és vannak olyanok, amiket elég rendesen ki lehet fejteni. Éppen ezért nem is szeretném tovább húzni az időtöket, bele is vágnék a kérdések megválaszolásába. : )
Még annyit hozzátennék, hogy annak, akinek kedve támad megcsinálni ezt a kis tesztet azt mindenképp megkérem, hogy küldje el nekem is e-mailben, vagy linkelje be nekem chaten/e-mailben/megjegyzésként, hogy hol találom meg az övét, ugyanis nagyon érdekelne. : )

. . .

 1. Mi van rajtad?
  Egy H&M-es melegítőnadrág, és egy szintén H&M-es topp. 
 2. Voltál már szerelmes? 
  Életemben egyszer voltam eddig szerelmes - bár szerintem az az életkoromhoz viszonyítva jó arány. Az pedig még most is tart, így abszolút semmi okom panaszra. Korábban is gondoltam már azt egy-két alkalommal, hogy szerelmes vagyok, de csak most, hogy tényleg az vagyok jöttem rá, hogy azok a közelébe sem értek annak, ami most van. 
 3. Volt már borzalmas szakításban részed? 
  Szerintem egy szakítás sem kellemes, bár nyilván több dologtól is függ, hogy kit mennyire visel meg. Nekem a mostani barátom előtt két fiú volt az "életemben", közülük csak az egyiknél viselt meg a szakítás, mert ő volt az első, akivel úgymond sokáig együtt voltam. Az első igazi barátom a mostani, és bár azzal a fiúval való szakítás, aki előtte volt nagyon megviselt, úgy érzem semmi volt ahhoz képest, amilyen az lenne, ha a mostani barátommal szakítanánk. 
 4. Milyen magas vagy? 
  Nem tudom pontosan megmondani, mert nem emlékszem, mikor méredzkedtem utoljára, de maximum 165 cm vagyok. A családomban senki nem olyan magam, így ez nem is meglepő. : )
 5. Hány kiló vagy? 
  Nálam ez a súly kérdés mindig is nagy dilemma volt. Egy időben pufók alkatú voltam, ez az általános iskola közepe felé volt rám jellemző. Utána jött egy nagy ugrás, leadtam több, mint tíz kilót, és akkor kezdtem elégedett lenni magammal. A mai napig dolgozom azon, hogy a számomra álom alakot elérjem, ehhez napi torna, olyan étkezés stb. társul, de én nem bánom. Most jelenleg 45-47 kiló között ingok. 
 6. Vannak tetoválásaid? 
  Nem, nincsenek, de odavagyok értük, úgyhogy elég nagy rá az esély, hogy legalább egy lesz. 
 7. Vannak piercingjeid? 
  Igen, a fülemben van kettő. 
 8. OTP (kedvenc pár) 
  A kedvenc párom egyértelműen a Szépség és a szörnyeteg című sorozatból Vincent és Catherine. Álom pár. 
 9. Kedvenc sorozatod? 
  A szépség és a szörnyeteg. Ki gondolta volna? Ezen kívül szeretem a Gossip Girl-t, az American Horror Story-t, a SKINS-t, nem utolsó sorban pedig a Gyilkos elméket, ami nélkül egy nap se teljes. 
 10. Kedvenc márkád? 
  Az Apple, mivel azon kívül - elektronika szempontjából - nem nagyon próbáltam még más márkát. 
 11. Van valami ami hiányzik? 
  Nemrég két nagyszülőmet is elvesztettem, majdnem egymás után. Ez nagyon megviselt, mert ők nagyon-nagyon fontosak voltak nekem. Ők nagyon hiányoznak. 
 12. Kedvenc dalod? 
  Erre a kérdésre 10 esetből 9-szer nem tudnék válaszolni, mert nem tudnék választani, de most jelen pillanatban pont tudok. The Script - Six Degrees of Separation
 13. Mennyi idős vagy?
  Idén júliusban töltöttem a húszat. 
 14. Mi a horoszkópod? 
  A horoszkópom rák, és hiszek is az ilyenekben, úgyhogy számomra ennek nagy jelentősége van. : ) 
 15. Mi az amit keresel a párodban? 
  Szerencsésnek mondhatom magam, mert minden, amit az ellenkező nemben keresek, az megvan a páromban. Figyelmes, udvarias, vicces. Vigyáz rám, a rosszabb napjaimon is mosolyt tud csalni az arcomra. Imádom, hogy jóval magasabb, mint én, így nagyon jól hozzá lehet bújni. Mindenben kikéri a véleményemet, értékeli azt, amit mondok, nem csak udvariasságból kérdez meg; tényleg érdekli mit gondolok adott témában. Elfogad úgy, ahogy vagyok, nem akar megváltoztatni, és a szeszélyesebb dolgaim ellenére is nagyon szeret. : ) 
 16. Mi a kedvenc idézeted? 
  Nem igazán van kedvenc idézetem, legalábbis most egy sem jut eszembe. 
 17. Kedvenc színed? 
  Oda vagyok a barna minden árnyalatáért. 
 18. Hangos vagy halk zene? 
  Inkább hangos, bár ez hangulat és állapotfüggő többek között. 
 19. Hová mész ha szomorú vagy? 
  Ezt többek közt az határozza meg, hogy mi miatt vagyok szomorú. Ha csak szimplán rossz napom van, akkor elvonulok a szobámba, pihenek egy kicsit, kizárom a világot. Ha viszont valami konkrét dolog miatt, akkor a helyzethez mérten megyek valahová. Egyszer, amikor a barátommal csúnyán összevesztünk és felmerült, hogy talán külön folytatjuk, akkor oda mentem, ahol először sétáltunk együtt. A házunktól nem messze lévő parkba. 
 20. Mennyi ideig zuhanyzol? 
  Alapvetően inkább fürdéspárti vagyok, de persze nyáron sokkal inkább lezuhanyzok. Olyankor simán elálldogálok a zuhany alatt egy húsz-huszonöt percet, de amikor mondjuk reggel suli előtt tusolok, akkor tíz perc alatt leszoktam zavarni. Fürödni viszont órákig is képes vagyok. 
 21. Mennyi ideig tart elkészülni reggel?
  Legalább egy óra minden reggel kell, de ha nehezebben megy az ébredés, akkor általában egy kicsit több.. - kellene, de ugyebár akkor sokkal kevesebb idő jut készülődésre. Tipikus. 
 22. Verekedtél már valaha? 
  Igen, haha. Egyszer általánosban egy lánnyal, aki egy évvel járt felettem. Soha nem szimpatizáltunk egymással túlzottan, és ez hetedikben addig fajult, hogy egy kicsit összeakadtunk. Nem mondanám verekedésnek, olyan tipikus lány-harc volt, de a többiekben jó szórakozás volt. Feldobtuk a napjukat. 
 23. Mi vonzó számodra egy emberben?
  Ha intelligens, és több dologról is lehet vele beszélgetni. 
 24. Mi visszataszító számodra egy emberben? 
  Ha azt hiszi, hogy ő a világ közepe... Fel tud bosszantani, ha valaki többnek érzi magát a többi embernél, méghozzá ok nélkül. 
 25. Miért kezdtél el YouTube-ozni/blogolni? 
  Régóta tervezgettem egy ilyen blog megkezdését. Igazából azért, mert mindig is otthon voltam ilyen témákban, és úgy gondoltam a tanácsaimat megoszthatnám másokkal is, hogy nekik is örömük legyen ezekből. 
 26. Mitől félsz? 
  A pókoktól eléggé. Furcsán hangozhat, de ezen kívül rendesen rettegek annak a gondolatától, hogy egyszer elfognak rabolni és megfognak ölni. Furcsa, tudom. 
 27. Min sírtál utoljára? 
  Az igazat megvallva, tegnap elég csúnyán összevesztem a barátommal, és amikor odajött, hogy bocsánatot kérjen, elsírtam magam. Egyébként is nagyon érzékeny vagyok, ezekre meg főlek. Gyűlölök veszekedni, akárkiről legyen szó. 
 28. Mikor mondtad utoljára valakinek, hogy szeretlek? 
  Körülbelül tíz perce mondtam Apukámnak, mikor beszéltünk telefonon. 
 29. Honnan jött a YouTube neved? 
  Egyenlőre sehonnan, mert még nincs publikus YouTube csatornám. 
 30. Melyik könyvet olvastad utoljára? 
  A Papírvárosokat olvastam, és odavoltam érte. 
 31. Most mit olvasol? 
  Jelenleg a Szerelmünk lapjait olvasom, ismét. Nem először olvasom, de számomra ez a könyv egyszerűen megunhatatlan. Ahogyan filmben is. 
 32. Mi volt az utolsó film, amit megnéztél? 
  Azt hiszem a Texasi láncfűrészes egyik része, de nem vagyok benne biztos, mivel már jó pár napja nem néztem filmet. 
 33. Kivel beszéltél utoljára? 
  A húgommal. Ebben a pillanatban jött be a szobába, hogy megkérdezze ehet-e a sütiből, amit anyu tegnap sütött, vagy az valaki másé. 
 34. Milyen a kapcsolat közted és aközött, akivel utoljára SMS-eztél? 
  Legutóbb egy nagyon közeli barátnőmmel váltottunk pár SMS-t. Vele nagyon jó a kapcsolatunk, és mivel évfolyamtársak is vagyunk, így szerencsére ápolni is tudjuk azt. 
 35. Mi a kedvenc ételed? 
  Jelenleg a lasagne, azt hiszem. Bár ez nálam igen gyakran változik, annak ellenére, hogy nagyon válogatós vagyok. 
 36. Hová szeretnél elutazni? 
  Imádom a karácsonyt, és amikor kicsi voltam és először láttam a Reszkessetek betörők című filmet, akkor felkerült a képzeletbeli bakancslistámra, hogy egyszer New Yorkban szeretnék karácsonyozni. Így New York.  
 37. Hová utaztál utoljára? 
  10 napig voltunk nyaralni Olaszországban. Az odavezető út volt a legutóbbi komolyabb utazásom. 
 38. Van aki tetszik? 
  Egyértelműen a barátom. 
 39. Kit csókoltál vagy pusziltál meg utoljára? 
  A barátomat, mikor reggel munkába menet elköszönt. 
 40. Mikor szóltak be utoljára? 
  Tegnap a barátom csipkelődésből beszólt, de már arra sem emlékszem mit mondott, csak jót nevettünk rajta. 
 41. Kedvenc édességed? 
  Gumicukor. Egyszerűen a rabja vagyok. 
 42. Milyen hangszeren játszol? 
  Régen furulyáztam és zongoráztam is. 
 43. Kedvenc ékszered? 
  A gyűrű, amit régen apukám adott anyukámnak. Most pedig az enyém. 
 44. Sportolsz? 
  Profi módon nem, itthon edzek napi szinten. Futni járok, és különféle tornagyakorlatok és saját magam által megtervezett edzésprogramokat csinálok. 
 45. Mit énekeltél utoljára? 
  A rádióban szólt egy magyar szám, de a címét nem tudom. Azt énekelgettem, amíg a teámat főztem. 
 46. Kedvenc csajozó szöveg, amit neked mondtak? 
  Szerencsére egy sem jut most eszembe, egyébként sem vagyok vevő a csajozós szövegekre. Engem az olyanokkal nem lehet megvenni. Persze egészen más egy kedves bók, meg egy elcsépelt csajozós duma. 
 47. Használtál már pasizós szöveget? Ha igen, mi volt az? 
  Nem használtam még, és nem is nagyon tervezem. 
 48. Mikor lógtál utoljára valakivel? 
  Pár napja az egyik évfolyamtársammal ültünk be egy kávézóba, hogy bepótoljuk azt a rengeteg alkalmat, mikor megbeszéltük, hogy találkozunk, és mégsem jött össze.  
 49. Kik készítsék még el ezt a TAG-et? 
  Te, Te, Te, és Te is! Pontosan! Bárki, akinek kedve támad készítse el, és ne felejtse elküldeni nekem valamilyen formában! Hajrá hajrá! : ) 
 50. Ki a kedvenc színészed? (ez eredetileg a 17. kérdés, de véletlenül kihagytam) 
  Amanda Seyfried, Channing Tatum.. Hű. Van még pár, de most csak ennyi jut eszembe. 

. . .
Remélem tetszett Nektek ez a kis TAG bejegyzés, és nem bántátok meg, hogy elolvastátok! : ) Gondoltam, hogy ha már egyszer időt szántok rám, és olvassátok a blogot, akkor segítek egy kicsit elképzelni Nektek, hogy milyen is lehetek én. Remélem, hogy csalódást senkinek nem okoztam ezzel, és remélem, hogy legközelebb is velem tartotok majd, amikor egy újabb szuper témával érkezem hozzátok! : ) 
Legyetek jók, és ne feledjétek; ha valaki válaszol ezekre a kérdésekre, mindenképp küldje el nekem is! ; ) 
Találkozunk legközelebb, további kellemes napot! :* 

2 megjegyzés:

 1. Drága Zora.
  Na szóval először is bocsi, hogy az előző részhez nem írtam de három napja nincs netem és majd megőrültem már. Na de ez nem is lényeg, hanem az már igen, hogy imádtam ezt a részt és amint lesz rá időm én is megcsinálom. Bár ne lepődj meg ha lesz ugyanolyan válasz köztük. Alig várom a következő részt. Addig is puszi :)

  VálaszTörlés
 2. Szia Drága!

  Ne viccelj, eszembe se jutott, hogy akár egy percig is haragudjak. Köszönöm, hogy most írtál, és nagyon örülök annak, hogy tetszett ez a kis bejegyzés, annak meg még inkább, hogy te is válaszolsz a kérdésekre! : ) Ne felejtsd el majd nekem is megmutatni, - persze csak ha szeretnéd. : )
  Puszi : )

  VálaszTörlés